Ledeninformatie

 • Beroepingswerk
  Ds. R.A.M. Visser (Apeldoorn) heeft voor het op hem uitgebracht beroep door onze gemeente bedankt

  Bekendmaking openbare belijdenis (geplaatst 23 mei 2022)
  Door de kerkenraad zijn toegelaten "na onderzoek in de kennis van de Schrift en belijdenis" tot het doen van Openbare Belijdenis van het Geloof op zondag 26 juni, de volgende personen:
  Gerard Jacobus de Goffau
  Suzanna Louise de Goffau -van Keulen
  Pieter Jakobus Faasse
  Adriana Laurina Faasse- de Visser
  Cornelia Iris Maljaars
  Wettige bezwaren tegen voornoemde personen kunnen schriftelijk worden ingediend bij de kerkenraad binnen de tijd van 14 dagen. 


  Collecteren
  (geplaatst 19 mei 2022)
  Tijdens de ledenvergadering van jongstleden 26 april is er aangekondigd dat we op korte termijn weer willen starten met collecteren tijdens de dienst. Vanaf aanstaande zondag willen we dan ook weer starten met het collecteren tijdens de dienst. Collecteren is de dienst der offerande. Deze dient, bij voorkeur, plaats te vinden tijdens de dienst. Zo hebben we dit in het verleden ook gedaan. Echter vanwege de corona maatregelen zijn we overgestapt op het collecteren bij de uitgang. We zijn dan ook dankbaar dat we vanaf aanstaande zondag weer tijdens de dienst kunnen collecteren. Met deze wijziging vervallen ook de inmiddels bekende looproutes. U kunt de kerk nu weer via de hoofduitgangen verlaten. 
  Overigens blijft het ook mogelijk om digitaal uw gaven te geven. 

  Heilig Avondmaal
  Zondag 12 juni D.V. hopen we dat het Heilig Avondmaal bediend kan worden. In november 2021 hebben wij u per brief geïnformeerd over aanpassingen met betrekking tot de bediening van het Heilig Avondmaal in corona tijd. Tot tweemaal toe is het Heilig Avondmaal op aangepaste wijze bediend. In de brief van november 2021 is aangegeven dat we, zodra dit mogelijk was, het Avondmaal weer op normale wijze wilden laten plaatsvinden. Vanwege het opheffen van de corona maatregelen zal het Heilig Avondmaal dan ook weer op de gebruikelijke wijze bediend worden. 

  Laten we de Heere dankbaar zijn dat dit allemaal weer mag. Zoals de berijming van psalm 75 het zegt: 
  U alleen, U loven wij;
  Ja wij loven U, o HEER;
  Want Uw naam, zo rijk van eer,
  Is tot onze vreugd nabij;
  Dies vertelt men in ons land,
  Al de wond'ren Uwer hand.


  Ledenvergadering dinsdag 26 april
  Uitslag verkiezingen: - 78 mansleden aanwezig.
  Beroepen predikant:  Ds. R.A.M. Visser. R
  Gekozen ouderling:  J.C. Faasse  -  mag verkiezing aanvaarden.


   Communicatie met betrekking tot de kerkdiensten graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

   

   


   
     


 • Voor alle data geldt: "Zo de HEERE wil en wij leven" naar Jakobus 4
  ~