Ledeninformatie

• Zondag 16 januari
    9.30 u. leesdienst wijken 1, 3 en 6
    15.00 u. ds. J.M.D. de Heer wijken 5, 7 en 8

Wanneer u de kerkdienst wilt bezoeken doe dan thuis de gezondheidscheck. Volg de aangegeven looproutes en volg de aanwijzingen van de kosters op. Verder gelden momenteel de volgende regels.

• 3 wijken per dienst
    • Gebruik kerk + zalen
    • Waar mogelijk onderlinge afstand bewaren
    • De looproutes blijven zoals ze de laatste tijd zijn, hetzelfde geldt voor het niet gebruiken van de garderobe
    • Collecte bij de uitgang
    • Bij klachten blijft u thuis

Communicatie met betrekking tot de kerkdiensten in coronatijd graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afmelden
    Bent u uitgenodigd voor een dienst maar bent u verhinderd? Graag uiterlijk de donderdag voor de zondag dat u bent uitgenodigd afmelden (bij voorkeur per mail) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij de contactpersoon. Zodat er in uw plaats mogelijk een ander gemeentelid kan komen. In verband met de corona-maatregelen is het niet de bedoeling dat u gaat ruilen. Dit houdt verband met de verplichte registratie.

• Voor alle data geldt: "Zo de HEERE wil en wij leven" naar Jakobus 4