Skip to main content

LET OP! onderhoud website

In week 39, dat is aankomende week is de website niet beschikbaar.

Van maandagmorgen 25 september 8.00  t/m vrijdagavond 29 september 20.00 uur.

Ondervindt u in deze periode problemen met items bekijken (vanuit de nieuwsflits) op de website, probeer het later in de week nog eens.

Gezin in de Saronkerk

Deze keer:
- Kleurplaat Saronkerk! Een kleurplaat die na de dienst ingekleurd en ingevuld kan worden. Variatie op het boekje wat de kinderen ook mee de dienst in kunnen nemen.
Psalmbord, de tekst op de preekstoel. Waar word voor gecollecteerd, op de collectezakken, De voorbede in de gevouwen handen. Spreekt voor zich.
- Dobbelsteen preek besprekeneen dobbelsteen die in elkaar gezet kan worden. Een handig hulpmiddel om met het gezin de preek te bespreken bijvoorbeeld na de maaltijd
- Bijbelse namenspel
- Wie is is het? NT-handelingen

Te vinden op de pagina van 〉 Gezin in de Saronkerk.

Start nieuw seizoen Bijbelstudiegroepen

In het nieuwe seizoen 2023-2024 starten Bijbelstudiegroepen voor verschillende leeftijden. We willen ons aan de hand van een Bijbelstudiebundel verdiepen in de basis van ons geloof. Hierbij staan we stil bij thema's als: Wie is God? Wat betekent het dat Jezus is gestorven? Wat zegt de Bijbel over de Heilige Geest? Wat zegt de Bijbel over bidden?  Alles bij elkaar zullen het tussen oktober en juni ongeveer 10 avonden zijn. Wanneer je zou willen deelnemen aan een bijbelstudiegroep kun je je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,graag vóór 1 oktober.
Meer info, klik hier