Skip to main content

Jeugdwerkactie

Afgelopen woensdag hebben we na de morgendienst de aftrap gegeven van de actie en gisteren hebben we de eerste actie gehad. Wat fijn om al die saamhorigheid en het enthousiasme te merken. Tijdens het koffiedrinken op dankdag hebben we het volgende filmpje laten zien: Jeugdwerkactie Bijbel binnen bereik | Actievideo - YouTube Mocht je die nu gemist hebben, of dit gewoon nog eens willen terugkijken, klik er gerust op door. De eerstvolgende actie is het voetbaltoernooi. De inschrijvingen hiervan zitten grotendeels vol, maar kom gerust kijken op D.V. zaterdag 9 december vanaf 14.00 uur in sporthal de Halve Maan om iedereen aan te moedigen. De acties die daarna volgen zijn:

  • 5 januari - pannenkoekenfeest & vossenjacht; voor alle kinderen t/m 12 jaar gezellig met elkaar pannenkoeken eten en daarna een leuke vossenjacht.
  • 20 januari - huiskamermaaltijd; met elkaar genieten van een maaltijd in huiselijke sfeer, de maaltijd is voor al onze 70-plussers en andere gemeenteleden kunnen hun huis openstellen.

Zie voor meer informatie hierover, onderstaande flyers en in de kerk! Voor vragen, neem contact op met iemand vanuit de actiecommissie.

Groetjes namens de commissie,
Stefan de Visser: 06-34912356
Eline de Visser: 06-31075049
Marga de Visser: 06-34497824
Carla Wondergem: 06-22619159
Leonie Wouters: 06-49464533
Rosalie de Visser: 06-25150183

1 december

Vrouwenavond

Alle vrouwen van de gemeente zijn welkom. Het belooft een mooie, waardevolle en creatieve avond te worden. Geef je snel op.

9 december

Voetbaltoernooi

Houd je ervan om lekker actief bezig te zijn en een balletje te trappen en ben je 14 jaar of ouder, geef je dan snel op.

5 januari 2024

pannenkoekenfeest & vossenjacht

Voor alle kinderen t/m 12 jaar gezellig met elkaar pannenkoeken eten en daarna een leuke vossenjacht.

20 januari

Huiskamermaaltijd

Met elkaar genieten van een maaltijd in huiselijke sfeer, voor al onze 70-plussers.


Er zal geld op worden gehaald voor 3 projectdoelen:

  • ZGG: Bijbelvertaling in Mogofin-taal;
  • EVGG: Kinderbijbel speciaal voor kinderevangelisatie;
  • JBGG: training leidinggevenden en podcasts jongeren.
  • De komende tijd worden er in de gemeente verschillende acties gehouden, voor zowel jong als oud. De actiecommissie is hier al volop mee aan de slag gegaan en we zullen jullie via de Nieuwsflits, de Gomarus, de website en Instagram op de hoogte houden van de verschillende acties.

Voor meer informatie over de doelen zie: https://www.bijbelbinnenbereik.nl/

Tijdens het koffiedrinken na de morgendienst op dankdag, wat door de JV+16 georganiseerd wordt, zullen we extra informatie geven over de inhoud en het vervolg van de actie. Iedereen van harte welkom!

Bekijk eens op het gemak bovenstaande verschillende acties en geef jezelf op! We hopen veel mensen te ontmoeten. Voor vragen zijn de mensen vanuit de commissie altijd aanspreekbaar.

Groeten namens de commissie,
Stefan & Eline de Visser, Marga de Visser, Carla Wondergem, Leonie Wouters en Rosalie de Visser