Skip to main content

Gezin in de Saronkerk

2023

"De discipelen die gaan vissen"

Verwerking Lukas 5 : 1 t/m 11 en Johannes 21 : 1 – 24 En enkele vragen voor de oudere kinderen / jongeren om te bespreken in het gezin rondom het Heilig Avondmaal.

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
  • Houd het eenvoudig. Het mag echt variëren van een knutsel, tot korte Bijbelstudie, kinderbijbels die je leest, kerkgeschiedenis die je behandelt,  liedjes of bijbelteksten die je met je kinderen behandelt, gesprekjes die je voert, een thema wat je aanreikt met een Bijbelgedeelte erbij om te lezen enzovoorts.

    Als je oudere basisschoolkinderen of pubers thuis hebt, is het mooi als je daar ook iets voor kunt aanreiken!Ik hoor vaak terug dat er wel gesprekken zijn, maar het lastig is  concreet te maken.Gods zegen in de voorbereiding en laten we bidden of het tot zegen mag zijn van het opgroeiende geslacht en de ouders! 


Doel?
Handvatten bieden om Gods Woord op een praktische wijze over te dragen aan je kind(eren).
Wat is gezin in de Saronkerk?
Via deze pagina wordt wekelijks iets over een Bijbelgedeelte gedeeld om als gezin over na te kunnen denken. Denk hierbij aan

  • het toeleven naar de heilsfeiten (advents- en lijdenstijd).
  • het vieren van de feestdagen.
  • het behandelen van een Bijbels thema.
  • het verwerken van de preek.

Voor wie is gezin in Saronkerk?
Gezinnen van de gemeente.
Heb je vragen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..