Crèche

• Het nieuwe crècherooster voor de komende weken staat op de site. Op dit moment is het nog 1 groep, waarbij er een moeder en een jongere oppast. De crèche wordt gehouden in de crèchezaal waar voorheen de middengroep zat.

Aandachtspunten

Kinderen van 0 t/m groep 2 zijn tijdens de kerkdiensten van harte welkom op de crèche, zodat hun ouders de kerkdienst kunnen bijwonen! De crèche is ingedeeld in 3 leeftijdsgroepen. Bij de oudste groep wordt er een bijbels programma gedraaid. De kinderen horen een bijbelse vertelling, zingen, bidden en knutselen rondom het bijbel verhaal. Zo willen we de kinderen al op een jonge leeftijd bijbels onderwijs meegeven!
    Het is de gewoonte dat de kinderen zelf een beker/fles met drinken meenemen. Deze graag voorzien van naam!

• Voor alle data geldt: "Zo de HEERE wil en wij leven" naar Jakobus 4