Welkom  in de kerkbibliotheek
 De bibliotheek:
  • is te vinden in het achterste zaaltje van de Saronkerk (Noordweg 34) in Oostkapelle.
  • is elke dinsdagavond open van 19.00 uur tot 20.00 uur.
  • heeft een ruime keuze aan boeken, informatieve boeken, romans, jeugdboeken, kinderboeken, prentenboeken en stichtelijke literatuur.
    Lid worden en lenen:
  • € 6,- abonnementskosten per jaar. Daarnaast betaalt u per boek ongeveer €0,13 per lening aan leenrecht én € 0,10 per week.
  • Loop eens binnen om meer informatie te vragen en/of vraag één van onze medewerkers om een lenerspas voor u aan te maken contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor de laatst aangeschafte boeken zie knop nieuwsbrief onderaan pagina!
Iedereen is van harte welkom, ook als u geen lid van onze gemeente bent. Ingang bibliotheek - linkerzijkant kerk.