Bibliotheekbezoek
Na enkele maanden open te zijn geweest, hebben we de voorschriften enigszins aangepast.
Hetzelfde blijft:

• In de oneven weken de leden met achternaam A t/m M welkom
  • In de even weken zijn de leden met achternaam N t/m Z welkom
  • Algemene coronamaatregelen: afstand houden en klachtenvrij de bibliotheek bezoeken
  • Volg de looproute, één gezin of twee mensen naar binnen en betalen kan alleen gepast
  • Boeken die net zijn ingeleverd, worden niet meer uitgeleend op dezelfde avond.

Nieuw:

• Na het ontsmetten van de handen mogen boeken teruggezet worden als ze zijn aangeraakt en niet meegenomen worden
  • Als er niemand naar binnen kan en de inleverbalie is vrij, kunnen boeken alvast ingeleverd worden.
  • Denk eraan om een warme jas, sjaal en eventueel een paraplu mee te nemen voor als u even in de rij buiten staat te wachten!
    Tot zover berichtgeving maatregelen
_______________________________________________________________________________________________________

Welkom  in de kerkbibliotheek

De bibliotheek:
  • is te vinden in het achterste zaaltje van de Saronkerk (Noordweg 34) in Oostkapelle.
  • is elke dinsdagavond open van 19.00 uur tot 20.00 uur.
  • heeft een ruime keuze aan boeken, informatieve boeken, romans, jeugdboeken, kinderboeken, prentenboeken en stichtelijke literatuur.
    Lid worden en lenen:
  • € 6,- abonnementskosten per jaar. Daarnaast betaalt u per boek ongeveer €0,13 per lening aan leenrecht én € 0,10 per week.
  • Loop eens binnen om meer informatie te vragen en/of vraag één van onze medewerkers om een lenerspas voor u aan te maken contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor de laatst aangeschafte boeken zie knop nieuwsbrief onderaan pagina!
Iedereen is van harte welkom, ook als u geen lid van onze gemeente bent. Ingang bibliotheek - linkerzijkant kerk.