Bibliotheek

Goed nieuws, we willen de mogelijkheden om boeken te halen en brengen wat uitbreiden.  Dit houdt in dat iedereen elke dinsdagavond welkom is, met welke letter uw/jouw achternaam dan ook begint.

De huidige maatregelen over het aantal personen dat naar binnen kan (twee of één gezin) en het wachten buiten blijven gelden. Ook zitten we nog steeds in de unit om de boeken te scannen. We hopen u/jou weer elke week te zien!

Welkom  in de kerkbibliotheek
 De bibliotheek:

• is te vinden in het achterste zaaltje van de Saronkerk (Noordweg 34) in Oostkapelle.
  • is elke dinsdagavond open van 19.00 uur tot 20.00 uur.
  • heeft een ruime keuze aan boeken, informatieve boeken, romans, jeugdboeken, kinderboeken, prentenboeken en stichtelijke literatuur.
    Lid worden en lenen:
  • € 6,- abonnementskosten per jaar. Daarnaast betaalt u per boek ongeveer €0,13 per lening aan leenrecht én € 0,10 per week.
  • Loop eens binnen om meer informatie te vragen en/of vraag één van onze medewerkers om een lenerspas voor u aan te maken contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de laatst aangeschafte boeken zie knop nieuwsbrief onderaan pagina!
Iedereen is van harte welkom, ook als u geen lid van onze gemeente bent. Ingang bibliotheek - linkerzijkant kerk.