zaterdag, 23 maart 2019

Orgelmiddag

Namens de orgelcommissie van onze gemeente willen we graag op 23 maart van 14:00 uur tot 16:00 uur een orgelmiddag organiseren voor iedereen die geïnteresseerd is in ons kerkorgel.

Ons kerkorgel, in 1976 gebouwd door Willem de Jongh, is het waard om beluisterd, bekeken en bespeeld te worden. Het functioneert al meer dan 40 jaar zonder storingen, en is kwalitatief zeer goed.
Velen uit de gemeente hebben het instrument nog nooit van dichtbij gezien, daarom bieden we de mogelijkheid om eens een kijkje boven bij de speeltafel te nemen. Ook kan er in het orgel gekeken worden, en uiteraard is er mogelijkheid om het orgel te bespelen.
Alle belangstellenden zijn welkom, maar zeker zij die (enigszins) orgel of piano kunnen spelen willen we van harte uitnodigen om eens een paar toetsen te komen drukken.
We hopen op een goede opkomst.

Namens de organisten!